Hou Bådelaug


 

Hvad?

Windsurfing i HB windsurfing er et tilbud til dig, der er over 12 år, som gerne nemt og sikkert vil i gang med windsurfing eller for dig, som er letøvet og gerne vil træne og have det sjovt i fællesskab med andre.

Krav?

Eneste krav er at du kan svømme, og at du selv sørger for surf-beklædning, som består af en våddragt, vådsko og en svømmevest, som er obligatorisk. Du skal være medlem af Hou Bådelaug. Kontingentet er kr. 300 årligt for børn indtil 12-18 år og 600 kr. for voksne.

Det kræver hverken store muskler, god kondition eller særlige forudsætninger at lære at windsurfe. Det kræver kun, at du er en lille smule legesyg og har mod på at kaste dig ud i det.

Motoren bag HB Windsurfing er dig, mig og alle medlemmerne. Alt afvikles på frivillig basis, så derfor er vi sammen om at holde orden, pakke grej og sætte det på plads igen.

Hvornår?

Hver torsdag fra 17.00 til ca. 19.00 er der træning ved molen vest for lystbådehavnen i sommerhalvåret fra maj til midt oktober. Det er vigtigt at du møder til tiden, da alle i fællesskab pakker surf-traileren ved containerne og kører den over til molen, hvorfra vi surfer. Vi har indgået samarbejde med HMI (Hou Maritime Idrætsefterskole) om at dele udstyr. Da HMI også har træning torsdage, kan vi nogle dage overtage udstyret direkte fra dem ved molen.

Hvad får jeg for pengene?

Du bliver undervist i teoretisk som praktisk windsurfing og lærer alt det basale indenfor windsurfing. Du får adgang til moderne surf-udstyr og med en redningsbåd i vandet er sikkerheden i orden. Vores ledende instruktører er uddannet hos Dansk Sejlunion i at varetage instruktion af begyndere og letterede øvede i windsurfing på klubniveau.

Hvad med vinden?

Ideelt for afvikling af surf-træning er vindstyrker fra 4-8 m/s. Vi surfer ikke i hverken vindstille eller storm, men du skal møde op uanset vejret. I dårlige vejrforhold vil du i stedet modtage tørtræning og teori
Er vi nødt til at aflyse en træningsaften, får du besked gennem klubbens facebook-gruppe, HB Windsurfing

https://www.facebook.com/hbwindsurfing/?fref=ts

Hvordan tilmelder jeg mig?

Mød op i klubben en torsdag eller kontakt os på pernille8320@gmail.com

I mailen skal du oplyse

-  Navn   ( både fornavn og efternavn )
-  Adresse
-  Telefonnummer
-  Fødselsdato
-  E-mail adresse