Hou Bådelaug


 

 

Hou Bådelaug (Odder kommune)

Hou Bådelaug er for sejlere i alle aldre: børn og unge, juniorer, kap- og tursejlere i alle aldre; desuden er der afdelinger for surfere og matchrace. 

HB er medlem af Dansk Sejlunion med alle de fordele som dette indebærer - forsikringsfordele, informationer om nye love og bestemmelser, miljøarbejdet omkring lystsejlads, adgang til DS's ankerbøjer og kapsejladser, samt adgang til andre klubhuse.    

Aktiviteterne i klubben er mangfoldige med en kerne af rutinerede medlemmer og en stadig tilgang af nye medlemmer fra den yngre generation, som vil prøve kræfter med sejlsporten.

Vores uge kalender ser ud som følger:

Mandag:

Jollesejlads, mest for de yngre. Der sejles i Optimist joller, Tera joller og Open Bic

Matchrace: I en flåde af J80'ere sejler vi intense matchrace med et glimt i øjet. Eneste udstyr der skal medbringes er sejlertøj og redningsvest,

Tirsdag:

Sejlerskole. Der undervises i praktisk håndtering af en sejlbåd. Vi sejler i flere forskellige bådtyper.

Onsdag:

Traditionel kapsejlads i medlemmernes egne både. Vi har specielle regler der tager hensyn til mindre erfarne kapsejlere, så alle kan være med. Har du ikke selv båd, kan du evt gaste på en af de andre både

Torsdag:

Surfdag. Der undervises i windsurfing og SUP (Stand Up Paddle). For både voksne og børn. Vi har mange familier der sejler sammen.

 

Og så er der jo alle de andre aktiviteter i weekenderne og uden for sæsonnen.

Fx arrangerer vi hyggelige fælles ture i løbet af sæsonen - Hou lystbådehavn's centrale placering midt mellem Ebeltoft, Ballen og Bogense giver mange muligheder for gode sejloplevelser i det danske farvand.

Om vinteren forsøger vi at opretholde fællesskab og sejlerstemning med foredrag og klub-komsammen

Vil du vide mere  kan du blot kontakte en af vore aktive medlemmer som du fx finder her

Vedtægter pr 2012

Privatlivspolitik

Persondata Behandling